fredag 15 januari 2010

ROSA FEST


Håller på för fullt och förbereder min rosa fest i kväll,
härligt att få plocka fram allt rosa jag har i skåpen.
Den fina Iittalaskålen fick jag i födelsedagspresent av min underbara make.
Nu ska jag hänga upp lite ballonger.
.
Fin fredag!

9 kommentarer:

 1. Får man säga ett GRATTIS! Hoppas din dag blir rosaskimrande!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vilket härligt tema att ha en rosa fest! Ha en rolig kväll!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Grattis! Hoppas du har en härlig rosa fest

  SvaraRadera
 4. Å, grattis lite i efterskott! Även jag firade min födelsedag (förra helgen) i rosa. Det är riktigt roligt att fullkomligt frossa i en enda färg. (Och rosa är så tacksamt när det kommer till kakor och godis för att inte säga blommor).

  Hoppas du hade riktigt, riktigt trevligt!
  Cathrin

  SvaraRadera
 5. Å vad härligt Rusan med bara rosa, skulle jag också vilja ha kände jag precis...men jag har väl varit duktig och hivat allt mitt rosa jag förstås...hmmm...Hoppas ni hade det riktigt trevligt iaf...kram kat

  SvaraRadera
 6. GRATTIS GOA DU!!!
  Härligt mewd en rosa fest!!!;)
  Hoppas du fick en toppen fest, O en toppen födelsedag;)!!
  ~~Kram ♥ Millan~~

  SvaraRadera
 7. Härligt! Rosa är en favorit färg hos mig men får för tillfället hållas tillbaka då det går en vit trend! Kramar Susanne

  SvaraRadera
 8. Tänk! Den som ändå hade kommit på det lite tidigare... En rosa fest hade varit underbart. Det finns nog en liten prinsessa inne i oss allihop som bara väntar på att få komma fram, åtminstone en gång om året ;0). Hoppas du får/fick en underbar fest!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 9. Vilken fin blogg du har. Och jag är ju inte klok som inte har hittat hit förrän nu! Galning helt enkelt. Fast, nu är det ju desto roligare att bläddra runt bland alla dina inspirerande pysselprojekt! :-)

  Jag tror att jag har njutit av bilderna på ditt pysselrum i "101 nya idéer" minst ett dussin gånger och varje gång blir jag ju alldeles väldigt inspirerad! Och lite avis.:-) Kul att du också bloggar så att jag kan fortsätta njuta av dina skapelser. :-)

  SvaraRadera