lördag 23 januari 2010

PAPPA PÅ HAITI

Foto: Bo Hedefalk, Hoppets stjärna
Min Pappa är i Haiti och jobbar för Hoppets stjärna och jag är jättestolt.
Jag önskar att jag var lika modig och tuff och bara kunde lämna allt här hemma och åka dit. Pappa har vart där förut och filmat och byggt barnhem och har nu åkt dit främst som fotograf för Hoppets stjärna men får mest jobba för att hjälpa skadade.
Gå in på hans blogg Bosses bloggHoppets stjärnas hemsida och glöm inte att skicka bidrag.
.
Rusan

8 kommentarer:

 1. Förstår att du är stolt över honom! Vilken modig och tuff pappa. Och vilket jobb han gör. Kram

  SvaraRadera
 2. Oj då, det var verkligen roligt att höra..Hoppas verkligen han känner att han gör nytta, modigt och tufft. Å tack för din fiiiina kommentar Rusan, gjorde mig såååå glad. Kram kat

  SvaraRadera
 3. Jag har redan skänkt ett bidrag men ska absolut besöka din fars blogg. Härligt att få läsa om någon som faktiskt gör något!

  SvaraRadera
 4. Å, förstår att du är stolt över din pappa, det är verkligen hemskt det som har hänt...

  Ville kika in och tacka för din hälsning och den FINA awarden, TUSEN TACK!!!! Ser att det var DU som gjort det fantastiska brudparet i fil de fer till Carinas och Viktors bröllopstårta, SÅ DUKTIG DU ÄR, den var JÄTTEFIN!!!!!

  a det gott!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Jag är djupt imponerad av alla som åker ner och hjälper till i Haiti. Några ser man i press och i TV eftersom de har en sådan yrkesroll, men jag vet att det finns så många fler som finns där och jobbar i det "tysta" genom kyrkor och hjälporganisationer och som inte får lika mycket uppmärksamhet. Sänder en tanke till dem. Nu ska jag besöka din fars blogg.
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 6. Vilken Pappa du har! Jag förstår att du är stolt över honom. Man förundras över dessa människor som åker dit för att hjälpa till i deras svåra situation. Men alla kan ju göra något! Skänka lite pengar t.ex.
  Hej från Åsa!

  SvaraRadera
 7. Åh så stolt du måste vara över din pappa.Vilken insats dom gör som reser ner och hjälper till.Ha en bra dag. Kram Theres

  SvaraRadera
 8. Tack min älskade dotter för det fina du skrivit om din gamla farsa på din blogg. Tack också till alla som skrivit att de hjälpt till med bidrag för Haiti tack vare din blogg! Samarbete pappa och dotter som påverkar världen! Jag är oerhört stolt över min äldsta dotter, inte minst för den fantastiskt fina blogg du designat. Älskar dig! Pappa.

  SvaraRadera