tisdag 12 januari 2010

PASTELL

Kära ni!
Hinner inte riktigt med just nu. Jag har många projekt på gång, som jag visar när dom är färdiga, och hinner inte alls med att fota medans det är just så idag får det bli en gammal bild från mina pastelliga skålar som ger lite våriga känslor, betyder inte att jag inte njuter av denna fina vinter.
Puss & kram

6 kommentarer:

 1. Underbara pastellfärger, börjar tycka om detta igen! Jag får ta fram ett par gamla tekoppar som jag har i förrådet, blev påmind om dem nu!
  Ha en bra vecka!
  Anna-Karin
  hemochting

  SvaraRadera
 2. Det var en fin bild så den duger bra. Härligt att få titta in!

  SvaraRadera
 3. Bara sååå läckra skålar och foto!! Mari.

  SvaraRadera
 4. Härliga pasteller, man får verkligen vårkänslor. Njuter av mina tulpaner i köket, underbart! Den är snart på väg...våren....
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint det var med skålarna, hela bloggen är som en pralin, kommer hit fler gånger!
  Det stod något tidigare om något reportage? är det något som har kommit ut eller kommer att komma ut?
  Sedan råkade jag få en glimt av din brudklänning, såg så sober ut var hittade du den, finns möjligheten att få se hela klänningen? Letar själv med ljus och lyckta efter en brudklänning som passar till ett lite mer romantiskt lantligt bröllop, men såå svårt att hitta. Förstår absolut om du vill hålla det privat.
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Åh jag förstår att du har många projekt på gång! du är ju en riktig idéspruta! Jätte fint halsband å vilken cool tavla! Hur målade du den? är den gjord för hand eller har du gjort på nått annat vis?
  Lycka till med alla projekt!
  Kram på dig och ha ett fortsatt gott nytt år!

  SvaraRadera