söndag 2 augusti 2009

ATT MAN ALDRIG TRÖTTNAR!
Då har man varit på loppis igen!


Nu var det dags för en tur till Täbys bakluckeloppis igen men oj vad mycket folk det var och den varmaste dagen på länge. Det blev en del fynd i trängseln. Dom små äggkopparna i plast får Lova ha som glasskålar i lekstugan när hon leker glassaffär.
Den vackra hatten från 20-talet ska jag ha när höstkylan kommer smygande nu är det bara att hitta en fin höstkappa som passar.
Dags för en kopp te!

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar hatt!!! i like...Jaså det galopp time nu...kanske skulle dra sig dit, för det är väl fler helger nu? Ja åk ut till cafet! det är öppet 11-19 på vardagarna. Ha det bäst!! Hmm barstolar minsann! :-) Vad blev det för stil då? Kram!

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Tack så mycket:) vilken underbar hatt!! hade passat till min prickiga kjol som jag emd hittade på loppis i helgen:) Hoppas man får se dig i hatten och din ännu inte funna kappa sen i höst! Det var hemskt söta väskor du ahde i ett inlägg långt ner när ni skulle åka iväg. Blev nyfiken på dne kubformade! är den till något särskilt ändamål eller var det bara ett kul sätt att göra en väska på?
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Hejsan, sorry att jag är så dålig på att läsa min blogg...:-0 Det går bra faktiskt, full rulle på fikafronten och jag har sålt 1 av dina tavlor....Öppet varje vardag 11-19 lörd-sönd 11-17 augusti ut. Välkommen!! Tjing kat

  SvaraRadera
 4. Gud vilken läcker och helrätt 20-talshatt!!! Mari.

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin blogg du har! Vilka bra fynd du gjort, jättetuff och söt hatt!
  Vänligen Anna-Karin
  livetharochnu-akh

  SvaraRadera
 6. Åhhh vilket coolt tidningsställ och vilken fin vattenkokare till din underbara syster!!!

  Love ya

  SvaraRadera